maandag 29 april 2019

Gezinshuis 28 - Spannende tijd en een Tekenvierdaagse

April was een drukke maand in het gezinshuis.  De afronding van het coachingstraject, gesprekken over de toekomst van het Gezinshuis.   We zien dat een gezinshuis in loondienst, als gevolg van landelijke veranderingen in beleid en bedrijfsmatige kaders, eigenlijk niet meer mogelijk is.  Misschien uit idealisme, maar dan is er een andere drijfveer dan alleen professionaliteit.

We gaan doorstappen richting een eigen bedrijf. Spannend, want hoe doe je dat en hoe geef je ook de overgang vorm. Het biedt wel kans om na drie jaar eens na te denken hoe we het ooit bedacht hadden, wat nu de ervaringen zijn, en om vervolgens nieuwe accenten te leggen.  Ook de eerste gesprekken met partijen die ons hierbij kunnen helpen zijn erg nuttig en inspirerend.

Tussendoor zijn er ook nog leuk zaken. Danielle heeft mee gedaan aan de 'tekenvierdaagse' omdat veel kinderen (vooral ook met een verstandelijke beperking) bij visuele ondersteuning.  En dat kan ook best vaak met eenvoudige tekeningen.  Dus er is vier avonden getekend.Geen opmerkingen:

Een reactie posten