maandag 25 november 2019

Herfst in Hulshorst 2019 - 2 - Cadeautjestijd

In november begint bij ons de verjaardagen en cadeautjestijd.  Eerst de verjaardag van Hosanna.  Eerst op zondag gezellig met de familie en op vrijdag het feestje van school.  Met een grote groep meiden naar de indoor speeltuin in Harderwijk geweest.   Het feestje van Hosanna was de start van het feestjesseizoen, want afgelopen week had Hosanna nog drie verjaardagsfeestjes.

Het tweede weekend van november zijn we met de familie naar het pannenkoekenhuis in Zeewolde geweest, vanwege de verjaardag van oma en de trouwdag van oma en opa.  Altijd leuk daar voor de kinderen, ze vermaken zich er prima.   Daardoor hebben we de intocht van de Sint dit jaar op TV gekeken.   Dat hebben we een week later ingehaald, want toen zijn we naar het Sinterklaasfeest van papa's werk in Utrecht geweest.  Aankomst op een boot en daarna groot feest in het bedrijfsrestaurant.  Ook de springkussens die er stonden, vielen bij de kinderen in de smaak.

De wegwerkzaamheden in Hulshorst naderen inmiddels de laatste fase.  De kinderen hebben daar het minste last van.  Het betekend wel dat als we naar Nunspeet willen, we door de polder moeten omrijden.  Toch iedere keer een kwartier eerder weg.  Terug is het minder, omdat er een bypass is aangelegd langs de manage.  Dat is fijn, maar niet zo veilig.  De auto's rijden over rijplaten, in de manege zijn er al verschillende valpartijen geweest omdat de paarden van het geluid schrikken. Gelukkig is Simba behoorlijk bom-proof. Nog enkele weken en dan kan de weg weer 20 jaar mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten