zondag 24 november 2019

Update Glasvezel 5 - 2 dagen survival

En toen was daar eindelijk de brief.  Volgende week gaan we glasvezel in uw straat aanleggen.   Kinderen blij,  in de rest van de brief stond dat we 3 dagen onbereikbaar zouden zijn.

Gelukkig was de bulk met sinterklaaspakketjes net binnen. Wel nog even snel nieuwe balen kuil voor de paarden laten komen.  En op zondagavond alle auto's buiten het bos gezet.

Maandagochtend regende het pijpenstelen. Lekker begin van de week als je een halve kilometer naar de auto moet lopen. Gelukkig was het de rest van de week droog.  En dat de weg moest worden afgesloten was ook wel begrijpelijk.  Een forse boormachine en twee vrachtauto's.  Dat is passen en meten. De bakfiets was niet bruikbaar en ook met de fietsen was af en toe hulp nodig om de kinderen veilig heen en weer te krijgen.  Twee dagen sluip door en kruip door het bos, ook wel weer charmant.

Inmiddels steekt er bij ieder huis een kabel uit de grond.  De kinderen kunnen niet wachten totdat allinq terug komt om de huisaansluiting aan te leggen en werkend op te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten