woensdag 6 november 2013

Op naar de Innovatie-estafette

Nog een kleine week en dan staat de Innovatie-estafette alweer voor de deur. Over een week laten overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen zien waartoe Nederland qua innovatie in staat is. Nog een aantal dagen voorbereiden en nog even de laatste puntjes op de workshop. Ik heb er zin in! 

Qua innovatie is het overigens een prima week. Zowel de Adviesraad voor Wetenschap en Technologie (AWT) als de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) hebben adviezen gepresenteerd over de rol van innovatie in de Nederlandse samenleving.  Binnenkort meer hierover, want ik heb ze nog niet allebei doorgenomen. Ik ben wel benieuwd naar reacties op deze stukken

Ook de begrotingsbehandelingen van EZ en IenM zijn deze week. In de eerste termijnen van beide departementen kwam het woord innovatie veelvuldig voor.  De ambities zijn hoog, en er zijn voldoende kansen om deze ambities verder vorm te geven.

Ge├»nteresseerd? Het maximum aantal bezoekers voor de innovatie-estafette is inmiddels bereikt. Op 18 november ben ik wel aanwezig als panellid bij een CROW sessie over de risico's en aansprakelijkheden bij Innoveren in projecten.  Ook dat gaat vast een leuke sessie worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten