zondag 14 september 2014

De start van een nieuwe uitdaging op de Veluwe - 10 sleuteloverdracht


Afgelopen maandag was het dan zover, na 7 jaar gewoond te hebben op de Dopperstraat 22 in Bunschoten, hebben we bij de notaris de sleutel overgedragen aan de nieuwe bewoner.  7 mooie en bijzondere jaren. Toen we de sleutel zelf kregen waren we nog niet getrouwd.  We hebben er voor het eerst geslapen op de avond na onze bruiloft en vervolgens bijna 7 jaar lang tot 23 augustus 2014.  We starten samen, toen we vertrokken was ook Hosanna erbij.

Voor de sleuteloverdracht nog even met elkaar door het huis gelopen. Nog een keer al die ruimtes al die herinneringen. Voor de laatste keer aan Hosanna laten zien dat het huis echt leeg was, ze moest zelfs nog even in de schuur kijken of er toch echt geen speelgoed was achter gebleven.

Deze week nog vooral druk geweest met de laatste administratieve zaken. Aanpassen van de verzekering, ruzie maken met KPN (hoe lastig is het om een abonnement netjes op te zeggen), en uiteraard de meterstanden. Dat hebben we nu bijna gehad (alleen KPN dan nog niet). Nu is het tijd om weer vooruit te kijken. Op richting de Veluwe! Maar voordat we dat doen gaan we eerst even bijtanken met elkaar en genieten van een heerlijke vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten