Analytics

zondag 17 mei 2015

We gaan naar de Veluwe - 3


We gaan naar de Veluwe!  Sinds deze week is het definitief. Alle ontbindende voorwaarden op de Abel Tasmanstraat en op de Klarenweg zijn verlopen, there is no way back. ;).  Ondanks dat je weet dat het inroepen van ontbindende voorwaarden een zeldzaamheid is, valt er toch wel een klein stukje onderhuidse spanning weg.  Heerlijk dat we ons nu echt op de verhuizing kunnen gaan richten. Daar hebben we afgelopen donderdag het glas op geheven toen we met de familie uit eten waren.

Leuk dat verhuizen, maar het betekent nogal wat:
- Twee notarissen, een voor de verkoop en een voor de aankoop.
- Makelaar, financieel adviseur en hypotheekverstrekker,  inmiddels is  de offerte binnen. Gelukkig, want vanwege de bijzondere constructie is het geen standaardverhaal. Meerwaerde heeft hier echt goed werk geleverd.
- Verzekeringen aanpassen, Gas licht water regelen.
- Een specialist ingeschakeld om TV en Internet om te zetten. KPN werkt altijd prima, maar een internetabonnement verhuizen is meestal aanleiding voor gedoe.
- Een verhuizer, inmiddels ook al geboekt.  De partij begint inmiddels de familieverhuizer te worden.

Verder natuurlijk ook al druk aan de slag om het huis helemaal naar ons zin te maken. Allereerst betekent dat stallen plaatsen, zodat Simba eind juni ook over kan richting Hulshorst.  Leveranciers zat, maar we zijn wel blij dat we uiteindelijk bij axxent stallenbouw uitgekomen zijn.  We zijn bij verschillende referentieprojecten gaan kijken, het ziet er echt prachtig uit.  Onze stallen gaan een variant op deze worden.


Tot slot gisteren over de keukenboulevard gelopen. Een nieuwe keuken is nodig en staat gepland voor het najaar.  Gezien de levertijden moeten we deze zomer dan wel weten wat we willen.  Na een middagje oriĆ«nteren begint dat al behoorlijk vorm te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten