maandag 2 mei 2016

April - verbindingsmaand


De maand april is echt omgevlogen. Waar juni en november meeste de drukke 'congresmaanden' zijn, kunnen we daar in 2016 april echt wel aan toevoegen. Zeker de laatste weken was het echt flink druk.

Absoluut hoogtepunt was natuurlijke de innovatie-expo op 14 april 2016 in Amsterdam.   Allereerst voor mij persoonlijk, het blijft toch echt een re√ľnie met heel veel bekenden en oud-collega's. Ook de combintatie met de EU-meeting van de transportministers maakte het speciaal. Ik heb genoten van de zelfrijdende auto's.  Ook de plenaire meeting met Mark Rutte a la correspondents dinner was erg goed.  Ook diverse ondernemers gesproken op het snijvlak van duurzaamheid en innovatie.

Een week later zaten de evenementen iets dichter bij huis. Donderdag 21 april gestart met de meeting van de gouden driehoek, een resultaat van de samenwerkingsovereenkomst tussen HWBP en Topsector Water Deze bijeenkomst waren we te gast bij Aveco de Bondt.  Diezelfde middag snel door naar het muntgebouw in Utrecht voor het symposium van de POV centraal Holland.  Wat een belangstelling, meer dan 150 deelnemers om te horen wat er uit dit innovatieprogramma gekomen is.   Goed om te kiezen dat hier zoveel belangstelling voor is.

De week eindigde met een tripje naar Waterschap Scheldestromen in Middelburg voor een inspiratiesessie met het platform Waterschapswerken. De verbinding tussen het HWBP en dit platform wordt steeds sterker. Samen hebben we nagedacht en hebben een aantal sprekers ons meegenomen in de mogelijkheden tot samenwerken.  Erg leuk om de sessie te faciliteren, en ik ben met een aantal concrete vervolgstappen weer naar Hulshorst terug gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten