Analytics

donderdag 29 juni 2023

Spreekbeurt over de kerk

Je zult maar 6 jaar zijn en bij je eerste spreekbeurt bedenken dat je je spreekbeurt over de kerk wilt gaan houden.  Doorbrekers dus.  Papa en mama trots, want kom er maar eens op.  En trots dat Johan zo vrij over zijn geloof en de kerk wil vertellen!

Daarna de vraag hoe zo'n spreekbeurt eruit ziet in groep twee. Best een leuke puzzel. Wat een kat, Cavia of konijn kan je meenemen naar school en ook met sporten heb je best wat voorwerpen om over te vertellen.  Maar hoe vertel je over de kerk, en de unieke kerk die Doorbrekers is?  

Johan heeft gekozen voor veel foto's en filmpjes.  Dat past ook bij de kerk die we willen zijn.  Van het Superkids team van Doorbrekers mochten we 'kwispel' lenen, een van de figuren die ook veel in de filmpjes voor de kinderen te zien is.  Super leuk, en een mooi excuus voor papa om mee naar school te gaan.

De juf hielp ook goed mee.  Alles aan de kant in de klas en lekker dansen op een aantal nummers van Superkids band.  Het swingde de pan uit in groep 2. Buiten stond veel kinderen te kijken of mee te dansen. Een hartstikke leuke spreekbeurt!  En twee hele trotse ouders. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten