Analytics

zondag 18 juni 2023

Vakantiegevoel

 Het is pas half juni, maar toch sluipt het vakantiegevoel er al wel een beetje in.  Zomerse dagen met wolkenloze luchten, heerlijke warmte en kinderen die hun bedtijd (ondanks school) al richting een vakantieritme verschuiven. Met name in de weekenden begint de vakantiemodus er toch echt al wel in te komen.

Zo zijn we afgelopen zaterdag even lekker gaan eten bij Dries van de Berg in Harderwijk, echt een aanrader als je van vis houdt.  Daarna even lekker een ijsje halen in Harderwijk en naar het strandeiland geweest.    Eén groot verschil: in Zuid-Europa zijn 's avonds de winkels open, in Nederland alleen de horeca. Maar de gezelligheid was er niet minder om.

Daarnaast al twee keer richting strand geweest. Vorige week richting de Zandenplas, want er stond een fris windje over het water.  Vandaag richting Bad Hoophuizen, ons vaste stekkie. De kinderen hebben lekker een uurtje gesupt, en wij konden even soezen in de zon op de handdoek.  Een groot deel van het park, en de hele omgeving van het strand is afgelopen winter gerenoveerd, echt prachtig geworden.

Morgen weer het werk en schoolritme. Het schakelen valt niet mee. Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie echt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten