Analytics

zondag 4 juni 2023

Avondvierdaagse

 Na de 22 kilometer die we op Opwekking gelopen hebben, stond de rest van de week de Avondvierdaagse voor de deur.  Gezellig! In Hulshorst is het altijd lekker knus en niet zo massaal. Dus de kinderen gaan hun gang dwarrelen dan hier en dan daar rond.

Dit jaar voor het eerst geen Buggy mee.  Vorig jaar hadden we hem nog mee voor Johan. De ervaring was toen dat Johan liep en Elise zich als 'Koningin'  liet verplaatsen.   Die optie hebben we daarom maar onmogelijk gemaakt.

Een topweek. Mooi weer. Niet te warm en geen spatje regen. De vrijdagavond was de intocht. Omdat Danielle officieel mee liep, was het mijn beurt om de bloemen en het lekkers uit te delen. Eigenlijk loop ik liever, want het is altijd weer een uitdaging om niemand te missen bij de intocht. Ook al is het maar een klein clubje.

Wat ik heel mooi en ontroerend vond om te zien was de aandacht voor de Oekraïense kinderen.  Zelf had ik ook bedacht dat zij misschien niet weten hoe dat werkt bij ons, en sowieso hebben ze minder familie hier dan de Nederlandse kinderen. Bij de juffen van school hadden we daarom al nagevraagd welke kinderen er mee liepen.   

Dat hadden meer ouders gedaan, want ook deze kinderen liepen 'krom' van de zakjes snoep die ze van veel Hulshorsters kregen. Trots op ons dorpje!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten