Analytics

zondag 13 december 2009

Innovatieplatform organiseert succesvol event over wetenschap

Vorige week tussen alle verplichtingen door ben ik nog even bij het jaarlijkse event van het Innovatieplatform geweest, ‘Vrienden van Wetenschap’ Leuke conferentie conferentie in een schitterend omgetoverde Fokker Terminal in Den Haag.

Met 700 deelnemers waaronder diverse kopstukken was het een geslaagde dag. Zelf bij een hele interessante discussie gezeten over publiek-private financiering van de wetenschap. Leuk om het middel pps eens los te laten in een hele andere omgeving en daar over te discussiëren.

Het was goed om te zien dat ook het infrastructuur goed vertegenwoordigd was op de markt. De ‘mannen van de wit’ en het netwerk deltatechnologie waren goede representanten voor de watersector, waar we natuurlijk in de top van de wereld meedraaien als het gaat om kennis. Maar ook heel ander idee als aquatrain was aanwezig.

Tot slot werd er ook veel getwittert tijdens het event. Ben wel benieuwd of dat nu heeft bijgedragen aan kruisbestuiving van argumenten tussen de verschillende workshops.

Het Innovatieplatform gaat op basis van alle gevoerde discussies een green paper over excellente wetenschap opstellen. Eind januari 2010 verschijnt die op de website www.vriendenvanwetenschap.nl en www.innovatieplatform.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten