Analytics

zaterdag 28 augustus 2010

Portugal - tot slot

Het lijkt al weer heel lang geleden met al dat natte weer in Nederland, maar we genieten nog even na van Portugal. Een aantal vragen gehad ook, met daartussen een aantal vragen over het zelf regelen van de vakantie. Dat is prima te doen hoor!  En bovendien heb je veel meer keus. Reisorganisaties bieden meestal alleen de toeristische hotspots. Wil je iets anders dan een appartement of bungalow, of een andere plaats, dan is zelf boeken prima te organiseren.

Voor de liefhebber alle info op een rijte:
  • Gevolgen met een lijnvlucht van KLM. Twee keer enkele minuten vertraging, maar dat kwam volgens de drukte in het luchtruim. Wel vond ik het eten minder dan de vliegtuigmaatschappijen uit Zuid-Europa.
  • Auto geboekd tegelijk met de tichkets op de website van KLM. We kwamen uit bij AVIS. Prima geregeld en een hele mooie en degelijke auto stond op Lissabon Airport klaar.
  • Het appartement heb ik geboekt bij een particulier via deze website.  Erg vriendelijke en behulpzame man. Dat moet je natuurlijk treffen, maar het appartement was in ieder geval helemaal zoals het ook op de website stond. Ik ben nog nooit zo luxe op vakantie geweest ;). Wij waren er erg tevreden over.
  • Waar zijn we dan geweest. Dat was peniche. Als je surft is dit de place-to-be in Portugal. Zie ook alle recensies over deze plaats


Geen opmerkingen:

Een reactie posten