dinsdag 26 augustus 2014

De start van een nieuwe uitdaging op de Veluwe - 8 We zijn over


Afgelopen zaterdag zijn we dan daadwerkelijk verhuisd naar Abel Tasmanstraat 13 in Bunschoten. Inderdaad een bekend adres. Terug op het oude nest, om vanuit hier op zoek te gaan naar het droomhuis op de Veluwe,

Het was ook wel tijd om over te gaan. De laatste week was meer een soort campinggevoel in je eigen huis, omdat er al zoveel spullen ingepakt en over zijn.  Nu kunnen we ons weer richten op het inrichten van onze nieuwe stek. De slaapkamers zijn al klaar, op hier en daar een schilderijtje na, verder zijn er nog een doos of zes die nog opgeruimd moeten worden en dan hebben we dat gehad.

De laatste dagen ook vooral druk geweest met het leegmaken van het oude huis, dozen inpakken, en vooral de laatste dagen, verhuizen richting de opslag. Na een paar dagen meubels sjouwen weet je weer wat fysiek werk is, nog 1 dag.  Morgen de laatste restjes en dan is het huis praktisch leeg. Daarna nog wat zaken richting stort, en uiteraard de laatste schoonmaak nog.

Ondertussen gaan we donderdag weer (full-time) aan het werk.  Heerlijk om daar weer even de primaire aandacht te kunnen leggen, hoewel het de afgelopen dagen ook niet ontbroken heeft aan telefoontjes en belletjes vanwege allerlei dossiers die niet konden wachten. Ik heb zin om weer aan de slag te gaan. Nog twee dagen en dan is het alweer weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten