vrijdag 1 januari 2016

Terugblik op 2015 - wat een jaar

Wat was 2015 een bijzonder jaar, en wat is er een hoop gebeurd.  Bijna teveel om op terug te blikken, toch maar even een overzicht.

Januari:  Geboorte van Elise
Maart:  Gestart met nieuwe baan bij het Hoogwaterbeschermingsprogramma
April: 2e huis op Abel Tasmanstraat verkocht, plannen voor de Veluwe gaan door.
April:  Klarenweg op de Veluwe gekocht
Juni:  Geschilderd en verhuisd richting Hulshorst
Augustus: Pony buddy gearriveerd als maatje voor ons paard Simba
September: Samenwerkingsovereenkomst tussen HWBP en Topsector Water getekend
Oktober: Keuken gearriveerd en geïnstalleerd

De kerstvakantie vooral rustig aan gedaan, ook vanwege de herstellende schouder van Danielle en Elise die erg ziek is geweest van een oorontsteking. Wel nog wat kleine zaken (boekenkast installeren, laatste boeken oppakken, fotolijstjes ophangen enz) in en rondom het huis gedaan.  En zo vliegt het jaar 2015 voorbij.

Het blog is in 2015 weer verder gegroeid. Van 5500 unieke bezoekers in 2014, naar bijna 900 (om exact te zijn 8933) unieke bezoekers in 2015.  Daarmee heeft het blog weer een flinke sprong gemaakt qua bezoekers, de ontwikkelingen rondom de verhuizing hebben hier in belangrijke mate aan bijgedragen met 1500 bezoeker in juni 2015.   Verder heeft ook de samenwerking met aanbestedingsmakelaar  invloed gehad op de groei van het aantal bezoekers.

Nu aan de slag met 2016, vast weer nieuwe hoogte- en dieptepunt.  Vooralsnog iedereen het allerbeste gewenst voor het nieuwe jaar, en veel leesplezier op mijn blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten