zondag 7 augustus 2016

Gestart met het gezinshuis - 1

We zijn gestart, schreef ik ruim twee weken geleden. Inmiddels zijn we weer enkele weken verder, en is er een hoop gebeurd.  Twee weken lang full-swing gedraaid en dus kunnen we de eerste balans opmaken. En die is positief.  Leuk gezellig, en uiteraard is het af en toe ook even flink aanpoten.  Belangrijk, ook Hosanna en Elise gaan goed met de veranderingen om. Afgelopen week hadden we even geen 'gasten', voor Hosanna reden om stevig te vragen wanneer er weer kindjes komen logeren en spelen. Die is er dus al helemaal aan gewend, en Elise doet haar ding er wel om heen en bijt van zich af als het nodig is.

Wel een weekje om nog even wat laatste zaken te regelen. Belangrijke overeenkomst is nu helemaal binnen.  Het nodige aan administratie gedaan en de puntjes op de i gezet voor de laatste kamer.  Deze week nog even wat zaken halen voor de inrichting en dan krijgen we na de zomervakantie onze eerste cliënt echt bij ons wonen. En niet onbelangrijk, ook de eerste betalingen zijn binnen. Dus het plannen maken, tijd en later ook geld investeren begint zich nu uit te betalen.

Tenslotte samen nog even weg geweest deze week.  Naar een wildproeverij in Epe. Getoast dat weer een droom gerealiseerd lijkt te zijn, en uiteraard getoast op het Gezinshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten