Analytics

vrijdag 3 februari 2017

Winter in Hulshorst 2017- 4 dooi

En na twee weken vorst was er eindelijk de dooi.  Leek de sneeuw al heel snel weg, onder de oppervlakte heeft het zeker nog een week geduurd.  Dus geduld hebben met het vullen van de buitenleidingen en toch nog maar even sjouwen met emmers.  Ook het paardrijden moest nog even wachten, want de bospaden waren bevroren en knetterhard.

De prachtige winterdagen laten trouwens wel zien hoe het snoeien van de bomen tot meer licht leidt. Zowel buiten als binnen is dat duidelijk voelbaar, daar gaan we de komende maanden en komende winters veel plezier van hebben.

Ook binnen is de routine weer terug. Na de bevalling is het natuurlijk voor iedereen even zoeken, maar inmiddels heeft alles weer een plekje gehad.  Het is ook nog gezellig druk met kraamvisite en andere bezoekjes, en natuurlijk de voorleesochtend, inloopavonden en meezwemochtenden van de kids. Leuk, en dat hoort er ook allemaal bij.

Met schilderen zijn we bij alle kinderkamers met de grote vlakken klaar.  Die kamer van Elise is al helemaal af.  Nu is het vooral plintjes grondverven en aflakken.   Op zich niet zoveel werk, de uitdaging is vooral het zo te organiseren dat de kinderen niet in de verflucht liggen.   Dat gaan we de komende weekenden rustig afronden en dan blijven de badkamer en onze eigen kamer over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten