zondag 9 juli 2017

Gezinshuis 10 -We groeien

We zijn bijna 1 jaar onderweg als gezinshuis, en we groeien! Het liep al vanaf de start erg goed, maar de laatste maanden zijn we echt weer in een volgende stap terecht gekomen.  Dit voorjaar moesten we afscheid nemen van 1 cliënt. Maar enkele maanden verder is deze plek al weer opgevuld, en hebben we nu ook een clientje die binnenkort bij ons gaat starten.

Dat laatste traject is iets om trots op te zijn. Deze cliënt is niet aangedragen door een zorgorganisatie, maar is zelf bij ons terecht gekomen en hebben we ook zelf het contact mee gelegd.  Leuk om te zien en trots op de reputatie die we nu al hebben.   Het hele aanmeldings- en beschikkingenproces was ook nieuw. En dat is best ingewikkeld,  gelukkig hebben we daarbij Sheerenloo achter de hand om te helpen.  Binnenkort is alles rond en gaan we starten en dan is zitten we ook echt vol.

Daarmee zijn we in het eerste jaar van startend gezinshuis, naar volop (en goed) draaiend gezinshuis gegaan. Nog een week voordat we 1 jaar bestaan.  Een bijzonder moment  om terug en vooruit te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten