Analytics

woensdag 23 augustus 2023

Vakantie 2023 - 3 Naar Toscane

 Toch maar naar Toscane.  Na de volgende ochtend de schade bekeken te hebben is dat de conclusie.  Er zit een ster in de voorruit, maar niet in het zit, en alleen in de eerste ruit.  Via de mobiel lezen we de berichten dat het bij het Gardameer al net zo gespookt heeft.  En als we om ons heen kijken is het in Verona net veel beter.  Rijden dus maar, dan zitten we in de middag in ieder geval op de camping.

De eerste kilometers vielen niet mee.  Wegen geblokeerd door bomen en afgevallen electriciteitskabels.  Na een klein uur zoeken lukt het om de snelweg op te komen, we hebben dan drie kwartier rondjes gereden.  Maar daarna gaat het vlot.  En na een klein 5 uur komen we aan op de camping in Toscane.

Wat een prachtig parkpark Hu Albatros.  Prachtige camping, een fantastisch zwembadcomplex en met 10 minuten sta je op het heerlijk strand. We hebben genoten.

We de volgende dag nog even contact gehad met de verzekering en Carglass.  Hoewel het wettelijk niet mag, is het advies toch om met eigen auto verder te gaan en terug te rijden. Op basis van foto's concludeert men wel dat we geen risico lopen dat de ruit tijdens het rijden spontaan knapt en naar binnen komt.  Maar de praktijk is ook dat er in half ItaliĆ« geen autoruit en geen huurauto meer te vinden is.  We kiezen om verder te gaan en daarmee sluiten we de hagelstorm ook af.  Met dank aan Hem die de auto beschermt heeft konden wij onze vakantie voort zetten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten