woensdag 31 december 2014

Terugblik op 2014


2014 was een mooi jaar.  Zowel zakelijk als privé.  Op het werk het 'stollen' van 2 jaar werk in het beleidskader Innovatiegericht inkopen.  Dat document werd goed ontvangen met als hoogtepunt de presentatie in Milaan aan de Europese Commissie eind november. In dezelfde week werd ook de Innovatieagenda Rijkswaterstaat gepresenteerd, waarin de innovatieambities van Rijkswaterstaat voor de komende jaren zijn vastgelegd.

Het blijft niet alleen bij beleid ontwikkelen.  Het implementatieplan voor Innovatiegericht Inkopen is klaar, de eerste opleidingsmodule is ontwikkeld en er liggen mooie ambities om innovatie in de projecten ook echt een impuls te geven.   Het icoon Afsluitdijk is een prachtig voorbeeld hiervan, waar ik ook zelf bij betrokken mag zijn.

Ook privé was 2014 een mooi jaar.  We konden ons huis verkopen voor een hele goede prijs en Danielle werd opnieuw zwanger.  Met nog 13 uur te gaan in 2014 kan ik wel zeggen dat de gezinsuitbreiding  in 2015 komt.  Ook zal in 2015 opnieuw een verhuizing op de agenda staan, maar dan richting de Veluwe, een wens die gerealiseerd wordt.

Dit blog maakte in 2014 ook een belangrijke stap vooruit.  Na een drietal jaar opstarten, zoeken, en experimenteren met wisselende bezoekersaantallen, staat de teller voor 2014 op ongeveer 5500 unieke lezers. Daarin is dit jaar echt een stap gezet.

Rest mij iedereen een fijne jaarwisseling, en alle goeds voor 2015 te wensen.