Analytics

dinsdag 30 mei 2023

Pinksterweekend

Het pinksterweekend is voorbij gevlogen.  Ik viel er ook zo in.  Meestal is op vrijdag een thuiswerkdag om rustig de acties en email af te ronden. Deze week hadden we intervisie vanuit mijn Neerlandsdiep leergang.  Die is al 4 jaar afgerond, maar ons intervisie groepje van destijds loopt nog steeds.

Eenmaal thuis gekomen in de loop van de middag is er een druk weekend gestart. Opwekking was daarin het centrale woord.  Vanaf vrijdagmiddag tot zondagavond heeft de livestream aangestaan. Maandag zijn we er met het gezin geweest. Daarover in het volgend blog meer.

We hebben ook nog genoten van het mooie weer. Zaterdagmiddag de vaste paardrijlessen van de kinderen.  Papa had geen laptop meegenomen om in de kantine nog andere dingen te doen. Ik heb heerlijk met een drankje op het buitenterras gezeten om van de zon te genieten. En ook de rest van de zaterdag allemaal buitenklusjes gedaan in de zon, want het was heerlijk.

Zondag naar doorbrekers geweest.  Het patroon begint zich een beetje in te slijten.  Eerst willen de kinderen hun bed niet uit. Misschien wel begrijpelijk, want nu de dienst om 9:30 begint, moeten we er al even over zevenen uit.  Maar als we er eenmaal zijn willen de kinderen niet naar huis.  En wat wil je ook met zo'n dienst.

Zondagmiddag heerlijk met de familie bij elkaar geweest.  Met alle vakanties is de volgende optie denk ik pas in augustus. Het was erg gezellig. Daarna onder het genot van het avondconcert de spullen klaar gemaakt voor de maandag.

Maandag een topdag. Opwekking!  Voor iedereen voor het eerst. De kinderen zijn nog vol van 'vuur'. In het volgende blog meer hierover.  Of we volgend jaar weer gaan is geen discussie.  We gaan een heel weekend, en anders ga ik wel met een klasgenoot mee.  De puberteit begint vroeg met 10 tegenwoordig. 

's Avonds bleek dat ik 21 km gelopen heb. Deze week is de avondvierdaagse, dus dan gaan we er nog een aantal avonden met 5 kilometer aan plakken.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten