Analytics

woensdag 8 juli 2015

Landen in Hulshorst - 1


Na de eerste hectiek van de verhuizing en de komst van de paarden zitten we nu bijna twee weken in Hulshorst.  Er begint weer enige routine te ontstaan, het aantal verhuisdozen is al flink geslonken (maar nog lang niet weg) en de het einde van mijn vakantie komt in zicht.  Deze week ook even de tijd genomen om te landen, wat te genieten van de omgeving en deze te leren kennen.

Vorige week waren we al heerlijk naar het strand bij het Veluwemeer geweest, deze week hebben we ook meerdere keren het centrum van Nunspeet verkend. En wat dat betreft gaan we er zeker niet op achteruit, veel bekende winkelketens en een redelijk groot centrum met heel veel toeristen. Ook genoeg Restaurants om te verkennen.  Naast de meest praktische dingen, zoals een voerleverancier voor de paarden, deze week ook de tijd genomen om een nieuwe kapper, de stomerij en de bibliotheek op te zoeken.   Het zwembad staat nog op de zoeklijst.

Gisteren zou Danielle haar eerste les hebben bij haar nieuwe rijvereniging. Omdat Simba niet helemaal zuiver loopt ging dat helaas niet door. We zijn wel even langs geweest om kennis te maken, dat was erg gezellig.
Volgende week is er een nieuwe kans.

Vandaag zijn we er echt als gezin tussenuit geweest.  Met zijn allen naar dierenpark Amersfoort. Erg leuk, als was het wel even schuilen tussen door.  Vanavond lekker opgeruimd op het terrein, gelukkig was het weer droog.  Danielle en de kids slapen in Bunschoten omdat morgenvroeg de laatste keer baby- en peuterzwemmen is voor Elise en Hosanna. Dat pakken we dan na de zomer weer op in het nieuwe zwembad in Nunspeet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten