woensdag 15 juli 2015

Back in Business


Aan alles komt een eind, zo ook aan vakantie. Sinds maandag weer aan het werk.  Weer een nieuwe stap in het vinden van routine.  Nunspeet - Utrecht.  Maandag met de trein gedaan. Prima te doen, wel even wat werkvoorraad opsparen zodat je twee keer een uur in de trein nuttig kan besteden.  Dinsdag met de auto geweest vanwege een externe afspraak in het buitengebied van Hagesteijn.  Ook dat was prima te doen, maar dat zal na de vakantieperiode denk ik wel anders zijn.

De mailbox is weer iet opgeruimd. Nog een dikke 50 mailtjes te gaan. Het scheelt dat er deze weken niet zoveel bij komt.  Leuke ontwikkelingen bij het Hoogwaterbeschermingsprogramma en ook komen er nog steeds vragen en verzoeken binnen over innovatiegericht inkopen en innovatie in het algemeen. Het voelt goed dat mensen je blijven vinden.

Zo zit je weer snel in je werkroutine.  Gisteravond het (denk)werk even afgewisseld met wat fysiek arbeid. Een groot deel van het snoeihout ligt gezaagd in het houthok, klaar voor de komende winter.  Leuke bezigheid waarbij je ook rustig kan nadenken en reflecteren.  Eens kijken of we daar de komende tijd mooie combinaties van kunnen maken. Want er is nog genoeg te doen in en rondom het huis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten