Analytics

vrijdag 24 juli 2015

Landen in Hulshorst - 3


Vandaag is het exact een maand na de verhuizing, maar wat voelt het nog  Wat is de tijd gevlogen, gelukkig voelt het nog steeds heel bijzonder. Het is een voorrecht om te mogen genieten van de prachtige natuur, alsof we iedere dag op vakantie zijn.

Dat genieten kon deze week nog wat extra doordat het lekker rustig is op kantoor.  De keuze om de studeerkamer als eerste op orde te brengen heeft goed uitgepakt want hij is veel gebruikt deze week.  Ook het afhandelen van belafspraken en teleconferenties vanuit kantoor of vanaf het terras bij de vijver bevalt prima. Volgende week wordt het weer drukker, dus dan zijn we weer vaker op pad.

Hoewel het genieten is, is er ook genoeg te doen. Omdat het mooi weer is, zijn we vooral buiten bezig. De paarden hebben het eerste weiland inmiddels kaal gegeten en zijn om naar het tweede weiland.  Wij zijn inmiddels bezig het derde weiland klaar te maken. Snoeihout en onkruid kom je dan volop tegen.  Gelukkig weet je dat het grootste deel eenmalig is, want soms lijkt er geen eind aan te komen. Wat lastiger is, zijn planten waarvan je niet weet wat het is, en of het giftig is.  Misschien deze winter maar eens een boek of een webinar weidebeheer volgen o.id.

Volgende week komt ook de Babboe fiets.  Met een auto, twee kinderen en wat grotere afstanden hebben we toch even zitten zoeken wat er nu handig is.  Met een bakfiets kan je gewoon de fietspaden door het bos pakken.  We krijgen de elektrische variant, ik moet zeggen dat er een behoorlijk gangetje in zit als je op rechte stukken maximaal snelheid maakt.  Tot slot hebben we volgende week een afspraak bij de keukenleverancier om daar weer een slag te maken in het ontwerp van de keuken, dat wordt de grote klus die dit najaar op het programma staat.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten