maandag 31 oktober 2016

Herfst in Hulshorst - 2016 - 4 herfstvakantie

Herfstvakantie. Nadat je zelf van school bent, heb je er weinig mee mee.  Maar opeens speelt het nu weer, want het is de laatste week voordat Hosanna naar school moest.   De kennismakingsdagen waren Hosanna wel zo goed bevallen, dat wat haar betreft de herfstvakantie wel mocht vervallen.  Maar afgelopen maandag was het dan zo ver, Hosanna mocht echt naar school.  De eerste week is haar goed bevallen.

De herfstvakantie betekend ook dat onze gezinshuiskinderen een weekje bij hun ouders zijn. Ook even wennen.  En tijd om met onze eigen kinderen een aantal dingen te doen.    Wat ook moest gebeuren was het aanschaffen van een nieuwe stofzuiger, want de oude heeft na 9 jaar de geest gegeven.  De opzuigen van het isolatiemateriaal was teveel van het goede.   Twee dagen later is het oudje overigens weer tot leven gekomen, dus hij doet nog even dienst als bouwstofzuiger.

Dit weekend de tuinmeubels naar binnen gehaald, gezien de dauw en mist 's ochtends was dat wel nodig. Maar vandaag was het weer zo warm dat je buiten kon zitten.   Voor het ingezaaide gras is dat niet erg, want dat schiet met deze temperaturen omhoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten